Ο κήπος των ενοικιαζομένων δωματίων – studios Άνοιξη: διαμπερής μέχρι το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου Πελάγους! Κατεβαίνοντας 10 σκαλάκια είστε στην θάλασσα

Ο κήπος των ενοικιαζομένων δωματίων – studios Άνοιξη

Ο κήπος μας είναι διαμπερής, από τον κεντρικό δρόμο του Μύτικα μέχρι το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου Πελάγους! Θα είναι το αγαπημένο σας σημείο για χαλάρωση μετά την δροσιστική σας βουτιά στα πεντακάθαρα νερά του κόλπου του Μονολιθίου! Εδώ μπορείτε να απολαύσετε την πρωινή δροσιά των δένδρων και την μεσημβρινή αύρα του Μαΐστρου (ΒΔ άνεμος).

Τα κατάφυτα με υπέροχα εποχικά λουλούδια παρτέρια που ευωδιάζουν στην ατμόσφαιρα…

Το κελάηδισμα των πουλιών…

Το θρόισμα των δένδρων…

Ο ήχος του κύματος της θάλασσας…

Η καλοκαιρινή ραστώνη…

Το φυσικό περιβάλλον στρωμένο με βότσαλο θαλάσσης και παραδοσιακές πλάκες…

Η φυσική σκιά των δέντρων…

… όλα τα παραπάνω θα πλανέψουν τις αισθήσεις σας κάνοντάς σας να ξεχωρίσετε τον κήπο μας ως μια από τις πλέον ευχάριστες στιγμές των διακοπών σας!

Στα ατομικά μπαλκόνια των δωματίων αλλά και στον χώρο του κήπου μπορεί κανείς να αφήσει τα παιδιά του ελεύθερα να έρθουν σε άμεση επαφή με τη φύση, αισθανόμενος την ασφάλεια του οικογενειακού περιβάλλοντος που παρέχουμε.

Στον χώρο υπάρχει η δυνατότητα χρήσης ψησταριάς καθώς και εξωτερικής ντουζιέρας.

 

Τα σκαλάκια... από τον παράδεισο του κήπου μας στο απέραντο γαλάζιο του Ιονίου! - http://anixipreveza.gr
Τα σκαλάκια… από τον παράδεισο του κήπου μας στο απέραντο γαλάζιο του Ιονίου! – http://anixipreveza.gr

Ο κήπος των ενοικιαζομένων δωματίων – studios Άνοιξη: διαμπερής μέχρι το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου Πελάγους! Κατεβαίνοντας 10 σκαλάκια είστε στην θάλασσα

Κατεβαίνοντας 10 σκαλάκια από τον κήπο μας, θα βρεθείτε μπροστά στην μεγαλύτερη σε μήκος παραλία της Ευρώπης, την 17 χιλιομέτρων παραλία του Μονολιθίου!

Είναι πλήρως οργανωμένη και διαθέτει πολλά beach bars με δωρεάν ξαπλώστρες. Υπάρχει πάντα η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την δίκης σας ομπρέλας με τις ψάθες σας στην άμμο. Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε χρόνο παίρνει το βραβείο της γαλάζιας σημαίας!

Ακριβώς επάνω από την παραλία εκτείνεται το αισθητικό δάσος Μονολιθίου, περιοχή προστατευόμενη, ιδανικό για πεζοπορία ή αθλητικές δραστηριότητες.

Τόσο η παραλία όσο και το αισθητικό δάσος, είναι προσβάσιμα με τα πόδια από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια – studios Άνοιξη, κάτι που μας καθιστά ιδανική επιλογή!

 

Παραλία Μονολίθι, αριστερά το δάσος, στο βάθος ο Μύτικας - http://anixipreveza.gr
Παραλία Μονολίθι, αριστερά το δάσος, στο βάθος ο Μύτικας – http://anixipreveza.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για ότι μπορεί να χρειαστείτε!

Εδώ μπορείτε να βρείτε τις σελίδες μας στο plus.google.com και στο facebook